Ransomware is tegenwoordig een veel voorkomende vorm van cybercrime. Bij ransomware verschaft de cybercrimineel zich toegang tot uw gevoeligste data, om die dan te versleutelen zodat u er niet meer in komt. De data worden vervolgens alleen vrijgegeven na het betalen van virtueel losgeld, veelal in de vorm van cryptocurrencies.

Om een ransomware aanval te voorkomen en gegevensverlies, imagoschade en financiële gevolgen zo veel mogelijk te vermijden, moet u uw Active Directory (AD) accounts, waar onder andere de rechten en toegang tot bestanden van uw gebruikers staan opgeslagen, optimaal beveiligen. Met Tenable.ad biedt SLTN u de mogelijkheid om beveiligingsproblemen met uw AD te identificeren, voordat aanvallers deze misbruiken om ransomware te verspreiden. Zo kunt u problemen beperken en bedreigingen verhelpen.
Ontdek in onze whitepaper wat Tenable.ad voor uw organisatie kan betekenen en krijg inzicht in hoe u een ransomware-aanval het best kan vermijden.

Maak uw Active Directory’s
onaantastbaar met Tenable.ad

Ontdek hoe u een ransomware-aanval voorkomt
Met Tenable.ad kunt u beveiligingsproblemen met uw AD identificeren, voordat aanvallers deze misbruiken om ransomware te verspreiden. Ingebouwde kennis en informatie over bedreigingen helpen u om problemen te beperken en bedreigingen te verhelpen. Download de whitepaper en ontdek hoe Tenable.ad door middel van SIEM en andere beveiligingstools uw AD’s proactief beveiligt.

Vandaag nog van start
met Tenable.ad?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Vertel ons wat uw security-uitdagingen zijn. Dan vertellen wij graag hoe onze oplossingen ook binnen uw organisatie het verschil kunnen maken. Neem geheel vrijblijvend contact op en ontdek de mogelijkheden

Colosseum 9, 1213 NN Hilversum I Email: uwidealecybersecurity@sltn.nl I Tel: 035 – 688 84 00