Ransomware is vandaag een veel voorkomende vorm van cybercrime. Bij ransomware verschaft de cybercrimineel zich toegang tot uw gevoeligste data, om die dan te versleutelen zodat u er niet meer in komt. De data worden vervolgens alleen vrijgegeven na het betalen van virtueel losgeld in de vorm van cryptocurrencies of overboekingen. 

Om snel te kunnen herstellen van een ransomware-aanval en gegevensverlies, imagoschade en financiële gevolgen zo veel mogelijk te vermijden, moet u als bedrijf kunnen vertrouwen op uw back-ups. Met Rubrik biedt SLTN u de mogelijkheid om al uw gegevens in een niet te kraken format op te slaan waardoor ransomware geen toegang heeft tot uw back-ups of deze kan aantasten.

Ontdek in onze whitepaper wat Rubrik voor uw organisatie kan betekenen en krijg inzicht in hoe u een ransomware-aanval het best kan opvangen en er vervolgens van herstelt. 

Maak uw back-ups
onaantastbaar met Rubrik

Ontdek hoe u snel herstelt van een ransomware-aanval
Wanneer het voorkomen van een ransomware-aanval mislukt, is een onaantastbare back-up die niet kan worden verwijderd of versleuteld van cruciaal belang voor herstel. Het intelligent kunnen identificeren en herstellen van versleutelde gegevens maakt herstelinspanningen eenvoudiger en sneller, terwijl gegevensverlies en downtime worden verminderd. Rubrik helpt uw organisatie sneller te herstellen van ransomware-aanvallen met innovatieve mogelijkheden.

Vandaag nog van
start met Rubrik?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen.
Vertel ons wat uw security-uitdagingen zijn. Dan vertellen wij graag hoe onze oplossingen ook binnen uw organisatie het verschil kunnen maken. Neem geheel vrijblijvend contact op en ontdek de mogelijkheden.

Colosseum 9, 1213 NN Hilversum I Email: info@sltn.nl I Tel: 035 – 688 84 00